Produkcja ciast cukierniczych, założona w 1991 roku przez Stefanię Sierkowską, już od ponad 20 lat cieszy się zaufaniem klientów Podkarpacia. Na rodzimym rynku uznawana jest niezmiennie za najlepszą i niezawodną firmę branży cukierniczej. Wyśmienity domowy smak ciast, niezwykle starannie wypiekanych w nowoczesnych salach produkcyjnych, towarzyszy naszym klientom podczas najważniejszych chwil w ich życiu (chrzciny, komunie, wesela, inne uroczystości rodzinne) jak również każdego dnia.
W 2007 roku cukiernia zdobyła III miejsce w Plebiscycie Dobre bo Podkarpackie za produkcję pasztecików nadziewanych kapustą, kaszą gryczaną i grzybami. W 2009 roku I miejsce w Plebiscycie Dobre bo Podkarpackie za produkcję makowców z ciasta drożdżowego.
W 2011 roku do użytku została oddana nowa część zakładu produkcyjnego, tym samym pojawiła się możliwość dodania do oferty nowych słodkich wyrobów. Sprzedaż ciast prowadzona jest w dwóch sklepach firmowych (w najbliższym czasie planujemy otwarcie kolejnych), współpracujemy z licznymi restauracjami, domami weselnymi, sklepami. Jesteśmy otwarci na nowe kontakty.
Zapraszamy.